Elke Dag Vakantie

Een frisse ongedwongen podcast zonder al te veel pretentie. Zo heb ik het graag! Eva Daeleman en Stijn Heymans nuanceren zelf trouwens heel vaak de betekenis van de titel van hun podcast. Maar het intrinsiek streven naar optimaal gebruik maken van je dag, van het moment, is -mijns inziens- een shitterend uitgangspunt. Het gaat natuurlijk helemaal niet over alleen maar in een ligstoel liggen met een cocktail in de hand. Dat zou trouwens ook snel gaan vervelen. Het gaat eerder om het vinden van je passie en daarmee aan de slag gaan. Dan is werken niet meer werken, maar dan wordt elke dag inderdaad vakantie!

Want het leven is te kort om af te tellen naar het weekend.

Zo klinkt het dan ook op de website van Elke dag vakantie. Voor mij mogen er heel wat meer van dit soort sites en bijbehorende podcasts komen. Hieronder kan je de eerste aflevering beluisteren.

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

Your email address will not be published.